FOREVER LIVING PRODUCTS    -  diamant safir manager Vera & Aurel Mester- Bistrita

FOREVER LIVING PRODUCTS - diamant safir manager Vera & Aurel Mester- Bistrita

Sep 25,2018

 
 OPORTUNITATEA  F.L.P.
 

      Povestea Forever Living Products începe cu un om și un vis ambițios. Mulți ani, Rex a căutat o idee care să reunească cele două mari scopuri ale vieții sale: o sănătate mai bună și independența financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

     Rex și primii distribuitori Forever Living au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea acelorași lucruri ca și ei. Oamenii nu mai doreau să audă vechile sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simți mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Și, pentru mulți dintre ei, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care își organizează timpul și își câștigă veniturile.

     Forever Living Products s-a transformat rapid, din visul unui singur om, în visul a milioane. Calitatea produselor și simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbrățișarea afacerii de orice persoană dispusă să aibă o viață mai bună. Mulți oameni în căutare de produse de calitate pentru întreținerea sănătății au devenit, din clienți satisfăcuți, distribuitori FLP. Alții au intuit imediat potențialul afacerii și au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost același. Au avut tot mai mult succes, dându-le și altora posibilitatea de a deveni mai sănătoși și mai prosperi. Astăzi, după mai mult de 30 de ani, FLP are peste 12 milioane de distribuitori independenți în peste 150 de țări ale lumii.

 

 

 

Oportunitatea FLP  - video

Planul tau de redresare economica   - video 1

 

   
   
Acasa | Aloe Vera | Produse | Sanatate | Frumusete | Prosperitate | Membri | Training